Pædagogiske assistenter med outdoor-fokus er klar til at tage fat

Foto: Silkeborg Kommune.
dato

Silkeborg Kommune har for nylig budt velkommen tilbage til 12 nyuddannede pædagogiske assistenter, der har afsluttet deres uddannelse. Disse assistenter har nu opnået særlige kompetencer inden for arbejdet med natur og udeliv, hvilket vil være til stor gavn for kommunens børn.

Uddannelsen har givet assistenterne en dybdegående forståelse for, hvordan man kan integrere natur og udeliv i pædagogisk praksis. Dette er en vigtig kompetence, da forskning har vist, at børns interaktion med naturen kan have en positiv indflydelse på deres fysiske og mentale sundhed.

Silkeborg Kommune har altid været kendt for sin smukke natur, og med disse nyuddannede assistenter vil kommunen nu være i stand til at udnytte dette potentiale endnu bedre. Børnene vil få mulighed for at udforske naturen på en sikker og pædagogisk måde, hvilket vil bidrage til deres udvikling og trivsel.

Denne investering i uddannelse viser, at Silkeborg Kommune er engageret i at forbedre kvaliteten af deres pædagogiske tilbud. Det er et klart signal om, at kommunen værdsætter naturen som en vigtig del af børns opvækst og læring.


https://silkeborg.dk/Borger/Boern-skole-og-familie/Nyheder-Boern-unge-og-familie/Paedagogiske-assistenter-med-outdoorfokus-er-klar-til-at-tage-fat
Kilde: Silkeborg Kommune