Østjyllands Politi: Nyt fra Bryrup - mandag den 20. april

dato

Bryrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Bryrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

 

**

 

15-årig pige befølt i lejlighed

En 15-årig pige blev søndag aften udsat for blufærdighedskrænkelse i en lejlighed på Jettesvej i Brabrand. Den 15-årige skulle hente noget i lejligheden og var en smule utryg ved det, og havde derfor aftalt med en venindes mor, at hun skulle kontakte politiet, hvis der gik mere end 10 min. Venindens mor havde efter 10 min fået en sms fra den 15-årige om, at hun skulle ringe efter politiet.

En patrulje kørte hurtigt til adressen og bankede på døren, men ingen svarede. Betjentene brød derfor døren ind, og fandt her den 15-årige pige. Pigen forklarede, at hun var i lejligheden for at købe hash. Da hun ankom spurgte manden, som hun kendte navnet på, om hun ville blive og sove. Da hun takkede nej havde han sagt, at hun ikke ville få lov at gå foreløbig.

Den 15-årige fortalte, at manden havde befølt hende på brysterne og lagt hende ned. Da hun satte sig op igen, havde han tage fat i hendes ben. Hun havde flere gange bedt ham stoppe, men det ville han ikke. På et tidspunkt ankom en anden mand til lejligheden, og han lod herefter den 15-årige være. Begge mænd hoppede ud af vinduet, da politiet ankom. Pigen mente ikke, at nogen af de to mænd boede i lejligheden.

Manden beskrives som:

 • Mellemøstlig af udseende
 • 23 år
 • 170-180 cm høj
 • Muskuløs kropsbygning
 • Brun hud og brune øjne
 • Sort, karseklippet hår
 • Fuldskæg og overskæg, ca. 5 cm.
 • Talte arabisk/engelsk
 • Iført sort T-shirt, sorte joggingbukser, hvide strømper og ingen sko

Østjyllands Politi hører gerne fra folk, der kan have oplysninger om manden, på tlf 114.

 

**

To længer udbrændt på gård i Trustrup

Mandag morgen kl. 04.31 opstod der brand i en maskinhal på en gård i Trustrup på Norddjurs. En patrulje kørte hurtigt til stedet, og kunne ved ankomst se flammer og kraftig på flere kilometers afstand. Maskinhallen var den ene længe i en trelænget gård, og to af længerne udbrændte, før brandvæsnet fik branden slukket. Ingen dyr eller personer kom til skade under branden. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

 

**

Ukrudtsbrænder antændte kartoffelsæk i garage

Søndag kl. 09.38 kørte en patrulje fra Østjyllands Politi til anmeldelse om, at en ukrudtsbrænder havde tændt ild i en garage på en adresse i Randers. Da patruljen ankom, kunne de konstatere røg fra garagens tag.

Stedets beboer, en 76-årig mand, fortalte, at han havde været i gang med at brænde ukrudt, da flammerne gik under garageporten. Kort efter kunne han se og lugte røg fra garagen. Brandvæsnet ankom kort efter og påbegyndte slukningsarbejdet. Undersøgelser på stedet tyder på, at ilden opstod, da flammen fra ukrudtsbrænderen fik fat i en kartoffelsæk med pindebrænde, som stod inden for garageporten. Branden blev slukket og ingen kom til skade ved branden.

 

**

Beruset mand brød ind i opgang

Østjyllands Politi modtog søndag kl 10.15 anmeldelse om, at en forsamling af ca. 10 personer var højtråbende og opfarende og forstyrrede den offentlige orden på Klostergade i Aarhus, og en patrulje kørte hurtigt til stedet.

Ved ankomst kunne betjentene konstatere, at en 17-årig dreng fra den forsamlede gruppe, var brudt ind i en opgang, hvorfra de kunne høre høje råb. Da de henvendte sig til den 17-årige, blev han tiltagende aggressiv og kastede affald efter dem samt sparkede til flere ting, der stod i opgangen.

Den 17-årige blev anholdt og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden samt for besiddelse af narko.

 

**

Brand i frituregryde udviklede røg i lejlighed

En 44-årig mand havde tidligere søndag i sin lejlighed på Vestre Ringgade i Aarhus lavet mad i en frituregryde og derefter slukket for den. Omkring kl. 14.07 hørte han et højt brag fra den og der kom flammer op fra gryden. Branden udviklede en del røg, og han fik tilkaldt politi og brandvæsen. Før de nåede at komme til stedet, fik den 44-årige dog selv gryden smidt ud af vinduet til en lukket baggård, og forhindrede derved yderligere brand i lejligheden. En underbo blev efterfølgende behandlet for røgskader, men derudover kom ingen til skade.

 

**

Butikstyv stjal bits-sæt

En 40-årig mand blev søndag kl. 16.00 tilbageholdt af butiksdetektiven i Bauhaus i Tilst. En patrulje kørte til stedet og mødte her de to mænd. Butiksdetektiven forklarede, at han havde pågrebet den 40-årige, da han var gået forbi kasselinjen med flere bits i lommen, som han taget ud af et sæt.
Da den 40-årige blev visiteret, fandt man desuden en mindre mængde narko på ham. Den 40-årige blev sigtet for butikstyveri og besiddelse af narko.

 

**

Bilbrand hos auktionshus

Østjyllands Politi modtog natten til mandag kl. 01.15 anmeldelse om en bilbrand ved et auktionshus i Randers. Da patruljen ankom til stedet, sikrede de området og brandvæsnet begyndte slukningsarbejdet.

Branden opstod øjensynligt i den ene af bilerne, og spredte sig derefter til to andre biler, der var parkeret ved siden af. Brandårsagen skal nu undersøges nærmere.

 

**

Færdsel

En 32-årig mandlig bilist blev søndag kl.11.21 sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Christiansgade i Aarhus.

En 26-årig mandlig bilist blev søndag kl. 11.40 anholdt, da en patrulje standsede ham, efter han var kørt over for rødt lys i krydset mellem Nørre Allé og Ny Munkegade. Den 26-årige blev i forbindelse med anholdelsen opfarende og nægtede at følge betjentenes anvisninger. Han blev derfor sigtet for at køre over for rødt, for forstyrrelse af den offentlige orden og for lægge hindringer i vejen for betjentenes udførelse af deres arbejde.

En svane blev søndag kl. ca. 12.35 påkørt på Nordjyske Motorvej i sydgående retning omkring afkørslen til Randers Nord. Det skabte trafikale problemer på stedet med mange, hårde opbremsninger, da den påkørte svane stadig gik rundt på kørebanen. En patrulje kørte derfor til stedet og hjalp svanen væk fra vejen. Svanen havde det godt nok til selv at gå væk fra kørebanen.

En 17-årig dreng blev søndag kl. 15.50 anholdt og sigtet for at køre bil uden at have kørekort, da han blev standset af en patrulje i krydset mellem Gudrunsvej og Åby Ringvej i Åbyhøj. Den 17-årige blev desuden sigtet for at nægte at opgive sit navn til betjentene.

Søndag kl. 18.14 skete der et færdselsuheld på Hjortholmsvej i Aarhus, da en 57-årig mandlig bilist og en 18-årig mandlig bilist holdt for rødt lys. Den 18-årige holdt bagerst og satte i gang før den 57-årige, og påkørte derved den 57-årige ved lav fart. Ingen kom til skade ved uheldet.

En 29-årig mandlig bilist blev søndag kl. 18.20 anholdt og sigtet for spirituskørsel og narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Trige Centervej i Trige. Den 29-årige blev desuden sigtet for besiddelse af en mindre mængde narko.

En 22-årig mandlig bilist blev mandag kl. 01.25 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Røndevej i Ebeltoft. Den 22-årige blev desuden sigtet for kørsel uden førerret

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds

 • På Skolevangs Allé i Risskov begået mellem søndag den 5/4 kl. 18.00 og søndag den 19/4 kl. 15.00
 • På Kystparkvej i Egå begået mellem lørdag den 18/4 kl. 13.00 og søndag den 19/4 kl. 15.00
 • På Søndergade i Allingåbro begået mellem lørdag den 18/4 kl. 22.00 og søndag den 19/4 kl. 16.50
 • På Hvilhusevej i Gjerlev begået mellem fredag den 17/4 kl. 17.00 og lørdag den 18/4 kl. 10.00
 • På Februarvej i Aarhus V begået mandag dem 20/4 kl. 05.26

 

Kilde: Østjyllands Politi